Ajankohtaista

YHTEISHAUN SOVELTUVUUSKOE TO 6.5. JA PE 7.5.2021 ETÄKOKEENA TEAMSISSÄ

Soveltuvuuskoe järjestetään etäkokeena Teamsissä torstaina 6.5. ja perjantaina 7.5. Hakijat jaetaan kahdelle päivällä, torstaille 6.5. ja perjantaille 7.5. Osallistut siis ainoastaan toiseen soveltuvuuskoepäivästä. Soveltuvuuskoe alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 15 mennessä. Hakijoita tiedotetaan tarkemmin sähköpostitse.

SINUSTAKO KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTILAINEN?

Paukkulassa voit suorittaa kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon nuoriso- ja yhteisöohjaajan tai varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisaloilla. Nuoriso- ja yhteisöohjaajan ja lastenohjaajan työssä tarvitaan ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja sekä vastuullisuutta ja luotettavuutta.

NUORISO- JA YHTEISÖOHJAAJAN OSAAMISALA, NUORISO-JA YHTEISÖOHJAAJA

Nuoriso- ja yhteisöohjaaja toimii kasvatus- ja ohjaustehtävissä. Työssään hän suunnittelee, järjestää ja ohjaa erilaisilla menetelmillä nuorisotyötä tai muuta vapaa-ajan toimintaa. Hän voi työskennellä kunnassa, järjestössä, laitoksessa, yrityksessä sekä yrittäjänä. Keskeistä työssä on yksilöiden ja ryhmien yhteisöllinen ohjaaminen sekä ohjattavien hyvinvoinnin edistäminen.

Lue lisää

VARHAISKASVATUKSEN JA PERHETOIMINNAN OSAAMISALA, LASTENOHJAAJA

Lastenohjaaja toimii kasvatus- ja ohjaustehtävissä ja huolehtii lapsen hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti. Työhön kuuluu eri-ikäisten lasten ohjaaminen yhteiskunnan varhaiskasvatuksen toimintaympäristöissä, esim. päivähoidossa. Lastenohjaajan työssä keskeistä on lasten päivittäisen kasvatuksen, ohjaamisen ja hyvinvoinnin edistäminen.

Lue lisää

OPISKELUKUSTANNUKSET

Päätoimisena opiskeluna suorittavat kuuluvat opintososiaalisten etujen piiriin:  opiskelu- ja työpäivinä opetus, asuminen ja ruokailu ovat ilmaisia. Asuminen on järjestetty yhden tai kahden hengen huoneissa. Ruokailu sisältää aamupalan, lounaan ja päivällisen. Opiskelija on oikeutettu opintotukeen. Opiskelumateriaalista peritään kustannusten mukainen hinta.


 

LISÄTIETOA

hallinto(at)sno.fi
040 357 7735

Lisätietoja koulutuksesta ja jatkuvasta hausta:

Janne Wilkman
Vararehtori
janne.wilkman(at)sno.fi