PERHEPÄIVÄHOITAJAT:

Nyt sinulla on mahdollisuus päivittää työsi ohessa perhepäivähoitajan ammattitutkinto kelpoiseksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin. Suorittamalla kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen tutkinnon osan, saat kelpoisuuden varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. Opinnot voit aloittaa juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

VARHAISKASVATUKSEN PEDAGOGISEN TOIMINNAN TOTEUTTAMINEN (30 osp)

Perhepäivähoitajan kelpoisuus varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin:

”Perhepäivähoitajan ammattitutkinnon tai vastaavan osaamisen tuottavan kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut henkilö on kelpoinen varhaiskasvatuslain 28 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään suoritettuaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan osaamista tuottavan tutkinnon osan.” (VNA §4)

Hakulomakkeeseen pääset klikkaamalla tästä. Kutsumme hakijat haastatteluun. Opinnot voit aloittaa joustavasti sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. Opintoja suoritetaan monipuolisissa oppimisympäristöissä yhdistellen oppilaitoksessa tapahtuvia lähiopetuspäiviä, työelämässä oppimista ja itsenäistä opiskelua. Tutkinnonosa vaatii työskentelyä myös päiväkotiympäristössä.

Tutkinnonosan sisältö: ks.tutkinnon perusteet

Koulutus on maksuton.

Lisätiedot:

Vararehtori
Janne Wilkman
janne.wilkman(at)sno.fi
044 416 2416