CHAKRADANCE on liiketerapeuttinen harjoitus

Koulutus 14.-15.4.2023
Pe klo 17-20.30 ja la klo 10-15.30

CHAKRADANCE on liiketerapeuttinen harjoitus joka tukee ja tasapainottaa jokapäiväistä elämänrytmiämme. Chakradance tarjoaa samankaltaisia etuja kuin jooga, lisäten tietoisuutta ja parantaen kehontuntemusta, ja saa näin aikaan sisäisen rauhan ja tyyneyden tunteen.

“Chakradance menetelmä koostuu erityyppisistä filosofioista ja tanssityyleistä, keskittyen yksinomaan henkilökohtaiseen kokemukseen, ja tasapainottaen yksilöllisiä chakrojamme – energiakeskuksia, jotka toimivat portteina kehon, mielen ja sielun yhdistymiselle” kertoo perustaja, Natalie Southgate.

“Tanssin avulla voimme vapauttaa luonnollisen energiavirtauksemme ja tasapainottaa chakrojamme, siten parantaen terveyttämme ja hyvinvointiamme. Osallistujat pääsevät dynaamisen tanssin matkalle omien energiakeskustensa kautta.”

Aikaisempi tanssikokemus tai chakratietämys ei ole tarpeen.

Jokaista seitsemää päächakraa resonoivan erityisen musiikin johdattamana, osallistujat johdatetaan matkalle omaan sisimpäänsä.

Kun tanssimme silmät suljettuina kunkin chakran omalla taajuudella, erilaisia asioita ja tuntemuksia nousee pintaan, luoden mahdollisuuden tarkkailla näihin liittyviä ongelmia ja tunnelatauksia. Nämä kokemukset voidaan yhdistää jokapäiväiseen elämäämme.

Voimme jättää todellisuuden taakse – antautua musiikille ja sisäiselle tanssille – antaen näin luonnollisen energiavirtauksen vapautua ja voimme tuntea olevamme enemmän elossa kuin koskaan!

Kouluttaja Nina Maria

Nina Maria on tuonut  Chakradance™ menetelmän Suomeen ollen maamme ensimmäinen lisensoitu Chakradance™ Facilitator (2015). Menetelmän parissa hän on ollut osana myös CoRento voimavarakouluttajien koulutusohjelmaa Chakradance™ -opettajana 2018 ja 2020 ja ohjannut 2016 alusta alkaen.

Nina on meditaatio-ohjaaja, Vedic Art -opettaja, energiahoitaja, luontaishoitaja ja -terapeutti sekä äänihoitaja ja työskennellyt hyvinvoinnin parissa yli 15 vuotta.

Lisätietoa:
www.chakradance.com
www.facebook.com/aurinkohuone

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 70€/hlö

Ilmoittautuminen

Sähköisellä ilmoittautumislomakkeella