Toivottu Kala-Kallen perhonsidonnan peruskurssi tulee jälleen!

Oletko aina ihmetellyt, miten ne pikkuruiset, värikkäät perhot syntyvät ja päätyvät kalastajan siimaan? Haluatko oppia luomaan itse niitä vieheitä, jotka houkuttelevat suurimmatkin kalat haaviin? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä oppimaan perhonsidontataitoja itse Kala-Kallen opastuksessa!

Ajankohta: LA-SU 20.-21.4.2024
Aika: Klo 11-17, välissä tunnin ruokatauko
Kesto: 5 tuntia molempina päivinä
Paikka: Paukkulan Kartano-rakennus, Paukkulantie 22
Kurssin hinta: 70 euroa

Lisäksi jos tarvitsee perhonsidontavälineet, peruspaketin hinta on 69 euroa (sisältää perhonsidontapenkin ja muut perustyökalut).

Kurssilla opit:

  • Perhonsidonnan perusteet: Tutustu työkaluihin ja materiaaleihin, joita tarvitset perhojen valmistukseen. Opettele perusteet askel askeleelta, Kallen rauhallisen ohjauksen alla.
  • Eri perhotyypit: Tutustu erilaisiin perhotyyppeihin ja niiden käyttötarkoituksiin. Pääaihealueena ovat taimen- ja harjusperhot.
  • Materiaalien valinta ja käsittely: Opi valitsemaan oikeat materiaalit kuhunkin perhotyyppiin ja miten niitä käsitellään oikeaoppisesti.
  • Sidontatekniikat: Kehitä taitojasi erilaisissa sidontatekniikoissa ja opi, miten luoda perhoja, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös toimivat veden alla.
  • Vinkit ja temput: Kala-Kalle jakaa henkilökohtaiset vinkkinsä ja temppunsa, jotka ovat kertyneet vuosien varrella. Nämä niksit erottavat aloittelijat mestareista!

Kenelle kurssi sopii?

Ei väliä, oletko vasta-alkaja tai jo jonkin verran perhonsidontaa harrastanut, tämä kurssi tarjoaa arvokkaita oppeja kaikille, vaikka siinä keskitytäänkin perhonsidonnan perusteisiin. Kallen rento ja käytännönläheinen opetustyyli tekee oppimisesta hauskaa ja saavutettavaa kaikille.

Kurssilla sidotaan noin kymmenen perhoa. Kurssilla käytetään perussidontamateriaaleja monipuolisesti ja sovelletaan useita eri tekniikoita perhomallien mukaan.

Kurssilla sidotut perhot jäävät kurssilaisille. Lähtökohtana on, että kurssin jälkeen jokaisella kurssilaisella on perusvalmiudet jatkaa perhonsidontaa omatoimisesti.

Ilmoittaudu mukaan ja anna perhonsidontaharrastuksellesi lentävä lähtö Kala-Kallen siivellä!