Easy dance club (EDC) -kurssi
la-su 15.-16.2.2020

Easy dance club on kuopiolaisen tanssiseura Dance Flow Oy:n vuonna 2019 käynnistämän uuden tanssimuodon ryhmä. Sequence Dancing Club -toiminta on kotoisin Englannista ja tanssimuoto on laajasti levinnyt brittiläisiin kansainyhteisöihin. Suomeen tanssin toi Uudesta Seelannista kuopiolainen pitkän linjan tanssinopettaja ja –valmentaja Raili Tilli. Täällä Savossa tanssimuoto ristittiin uudelleen ja se sai nimeksi Easy Dance Club. Kyseessä on paritanssi, jossa tanssitaan ryhmässä samoja vuoroja ja kuvioita. Parin voi muodostaa myös samaa sukupuolta olevat tai aikuinen ja lapsi.

Tanssimuotoina ovat vakio- ja latinalaistanssit helpotettuina ja yksinkertaistettuina. Etusijalla on tanssin riemu, liikunta ja mukava yhdessäolo. Kurssi on alkeiskurssi eli askeltakaan ei tarvitse osata ennakolta. Tule yksin tai yhdessä parin kanssa kokeilemaan ja innostu tanssin taiasta! Laita mukavat joustavat vaatteet ja tanssiin sopivat jalkineet. Ota myös juomapullo mukaan.

Tekstilähde: https://www.danceflow.fi/?page_id=778

Linkki youtube-videoihin: https://www.youtube.com/user/sequencedanceuk/videos

Ajankohta: la-su 15.2.-16.2.2020

Koulutuspaikka: Suomen Nuoriso-opiston Seminaarisali, Paukkulantie 22, 50170 MIKKELI

Koulutusaika la-su: opetus klo 9.30-11.30, lounas klo 11.30-12.30, opetus klo 12.30-14.30

Opettajat: Mari Kurtti (Etelä-Savon Liikunta ry) ja Matti Pitkänen (Mikkelin Urheilutanssijat)

Kurssin hinta: 117 €/hlö, sisältäen opetuksen, lounaan ja välipalakahvin molempina päivinä.

Ilmoittautuminen: alla olevalla ilmoittatumislomakkeella 31.1.2020 mennessä.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, jonka voi perua veloituksetta 14 vrk ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen peruutuskulu on 30 €. Jos peruutus tehdään 7 päivää ennen kurssin alkamista, perimme kurssimaksun kokonaan. Ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdot.