Matalan kynnyksen improvisaatiokurssi (pe 3.9.- su 5.9.2021)

Matalan kynnyksen improvisaatiokurssi on suunnattu jokaiselle ilmaisusta kiinnostuneelle aiempaan taustaan katsomatta. Tämä lyhytkurssi tarjoaa työkaluja niin teatteri-improvisaatioon kuin arjen esiintymisjännitykseen. Kurssilla harjoittelemme tyhjästä ideointia, katseen alla olemista, kuuntelemista ja heittäytymistä. Tämä kolmen päivän kokonaisuus tarjoaa täydellisen mahdollisuuden harjoitella itsensä ylittämistä turvallisessa ympäristössä.

Kurssin pääteemat:

Esiintymisjännitys

Kurssilla käsitellään esiintymisjännitystä erilaisten harjoitteiden ja keskustelun kautta. Jokainen meistä jännittää, mutta se voi ilmetä eri ihmisillä eri tavoin – ja eri tilanteissa. Kurssi tarjoaa konkreettisia työkaluja oman jännityksen tunnistamiseen ja sen kanssa työskentelyyn, jotta esiintymistilanteet esimerkiksi koulussa tai työpaikalla tuntuisivat helpommilta.

Improvisaatio

Improvisaatio on yhteistyötä. Kurssilla hyödynnetään teatteri-improvisaation keinoja ja pelataan improvisaatiopelejä. Harjoittelemme yhdessä kuuntelua, reagointia ja sitä miten et jäisi sanattomaksi yllättävissäkään tilanteissa.

Yhdessä

Kaikki kurssin harjoitteet tehdään yhdessä ja ohjatusti, eikä ketään pakoteta tekemään mitään, mitä joku ei halua tehdä. Kurssilla pääset oman tekemisen ja harjoittelun lisäksi seuraamaan muiden tekemistä ja harjoittelua, sillä välillä näkeminen valottaa asioita enemmän kuin tekeminen.

Kurssin aikataulu ja hinnat

pe klo 18-21

la klo 12-18

su klo 12-18

91 € / ei majoitusta

168 € / majoitus pe-su 1hh

147 € / majoitus pe-su 2hh

Kurssin ohjaaja

Kurssin ohjaa teatteri-ilmaisun ohjaaja Joonas Veijanen (Mikkelin poikateatteri, Vantaan poikateatteri, Esittävän taiteen kollektiivi Kaukasus)

Ilmoittautuminen (päättyy 30.8.2021)