Etsitkö elämääsi lisää tarkoitusta tai uutta suuntaa?

Koulutus 11.3.-12.3.2023

Kiehtovatko energiat sinua ja haluaisit tietää miten voisit hyödyntää tuota elämässäsi uudella tapaa? Onko sinulla jokin unelma, jonka haluaisit saavuttaa, muttet vielä tiedä miten?

Tällä viikonlopun kurssilla lähdemme tutkimaan mitä tapahtuu kun ihminen alkaa henkisesti heräämään, minkälainen vaikutus eri energioilla on elämäämme ja kuinka rueta luomaan elämästään haluamaansa. Puhumme manifestoinnista, erilaisista uskomuksista mitkä meitä voivat rajoittaa ja kuinka niitä muuttaa, valonauttajista kuten arkkienkelit – keitä he ovat ja kuinka he voivat kommunikoida kanssamme sekä käymme läpi 12 chakraa. Kurssin avulla pääset tutkimaan omaa elämääsi ja pohtimaan, miten voisit jatkossa edetä kevyemmällä tapaa. Voit saada uskoa sekä toivoa elämääsi ja voimaantumista siihen, että haluamasi muutos todella on mahdollista.

Kurssi tapahtuu rennoissa merkeissä, saa kysellä ja ihmetellä tai olla ihan vain mukana kuuntelemassa. Juuri niin kuin itsestään parhaalta tuntuu. Oletko valmis astumaan enemmän omaksi itseksesi ja kasvamaan kohti aitoa potentiaaliasi, jos olet niin hyppää mukaan!

Lauantai

Henkinen herääminen
Mitä tapahtuu ja mitä on odotettavissa, kuinka tunnistaa?

Energiat ympärillämme; Koti, ihmissuhteet 
Minkälaista energiaa viihdyttää? Myrkyllistä, eheyttävää, rajoittavaa vai vapauttavaa?
Puhdistuksen tarpeellisuus niin kodissa kuin omissa energioissaan.

Suojaus sekä maadoitus
Kuinka suojata omat energiat tarvittaessa (esim. jos on tunneimuri muiden tunteille) sekä maadoituksen tärkeys

Manifestointi
Luommeko tiedostamatta omien haavojemme kautta vai tietoisesti toivomiamme asioita?

Sunnuntai

Arkkienkelit sekä muut valonauttajat
Käymme läpi muutamia enkeleitä ja valonauttajia, heidän vahvuuksiaan ja toimintatapojaan. Kuinka vahvistaa yhteyttä heihin, enkelinumerot sekä muut merkit.

12 chakraa
Käymme läpi 12 chakraa, niiden pääpointit sekä myös ketkä arkkienkelit ovat vastuussa minkäkin chakran toiminnasta (pääsääntöisesti).

Kouluttaja Nella Hämäläinen

Olen Nella Hämäläinen – energiahoitaja, selvänäkijä sekä henkinen valmentaja. Yritykseni on nimeltään Sielun Yhteys, voit saada vilkaisun energiastani sivujeni kautta joko osoitteessa sielunyhteys.fi tai esimerkiksi facebookista. Olen auttanut jo satoja ihmisiä nousemaan kohti omaa, todellista potentiaaliaan, auttanut muistamaan mikä suurenmoinen valo ja rakkaus meidän kaikkien sisimmässä asuu. Kun otat tuon voiman käyttöösi, potentiaalisi on rajaton ja voit luoda elämästä haluamasi. Minun elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä, jotta voi elää vapaampaa ja kevyempää, sekä kaikin tavoin runsaampaa elämää. Sinä pystyt mihin vaan! Minä autan sinua löytämään tuon kipinän sisältäsi ja tuon sinulle keinoja kuinka vahvistaa yhteyttä itseesi ja koko elämääsi.

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 70 €/hlö

Ilmoittautuminen

Sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

Viimeinen ilmoittautumisajankohta on 3.3.2023.

Ota mukana omat eväät!