Teatterileikki-kurssi
la 25.1.2020 klo 10-16

Teatterileikki on alle kouluikäisten teatteritoimintaa. Kurssilta saat käyttöön draaman keinoja sekä uusia soveltavan teatterin harjoitteita, työtapoja ja lajityyppejä sekä sovelletaan niitä alle kouluikäisten kanssa työskentelyyn. Kurssilla korostuu osallistujien oma tapa työskennellä ja poimia teatterimenetelmistä itselleen ja omalle ryhmälleen toimivia työkaluja. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti niin, että osanottajat pääsevät konkreettisesti kokeilemaan erilaisia työtapoja yhdessä sekä pienryhmässä työskennellen.

Koulutuspäivän harjoitteet on sovellettavissa niin lapsille kuin aikuisillekin ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi päiväkodissa, opetuksessa, teatteri- ja liikuntakerhoissa tai muussa toiminnassa.

Kouluttajana toimii Anumaaria Tulla Jyväskylästä.

Koulutuksen hinta: 69 € (sis. lounaan ja iltapäiväkahvin)

Ilmoittautuminen: 15.1.2020 mennessä sivun alaosassa sijaitsevalla ilmoittautumislomakkeella.

 

Tempoa tenaviin -virikekurssi
pe 20.3.2020 klo 9-15

Tempoa Tenaviin -koulutukset soveltuvat aikuinen-lapsi -musiikkiliikuntaryhmien ohjaamisesta kiinnostuneille ja lasten ohjaustyössä toimiville. Tempoa Tenaviin -musiikkiliikunta on laululeikkejä, liikuntaa, sirkusta ja musiikkia yhdistelevä vanhemman ja taaperon yhteinen harrastus. Kurssilla käydään läpi monipuolisesti leikkejä eri teemoista, jotka soveltuvat 2-6-vuotiaiden vanhempi-lapsi ryhmien ohjaajille ja niitä voi mainiosti soveltaa varhaiskasvatuksen ympäristöissä. Tärkeänä tekijänä ryhmissä ovat liikunnan ilon, vauhdin hurman sekä lämmön ja läheisyyden tuottaminen ja kokeminen.  Tule nauttimaan leikin riemusta ammattitaitoisen kouluttajan johdolla.

Koulutuksen hinta: 69 € (sis. lounaan ja iltapäiväkahvin)

Ilmoittautuminen: 11.3.2020 mennessä sivun alaosassa sijaitsevalla ilmoittautumislomakkeella.

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Suomen Nuorisoseurat ry:n kanssa Paukkulan kampuksella, osoitteessa Paukkulantie 22, Mikkeli. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa!