YHTEISÖLLISTÄ TOIMINTAKULTTUURIA VAHVISTAVAA TOIMINTAA

Leirikouluohjelma Riuttala Resortissa on luontotoiminnallinen kokonaisuus Saimaan järviluonnon ympäröivässä leirikeskuksessa. Leirikeskus Riuttala on kokonaan vain yhden ryhmän käytössä kerrallaan, tämä takaa oman rauhan ja yksityisyyden leiriviikolle. Leirikoulun keskiössä on ryhmässä toimiminen. Leirikouluohjaajamme huolehtivat yhteisöllistä toimintakulttuuria vahvistavasta toiminnasta. Osallistava ohjelmaa vahvistaa itsetuntoa ja yhteistoimintaa. Ohjaajiemme tavoitteena on kehittää yhteishenkeä ja vastuullisuutta itsestä ja toisista.

Keittiömme valmistaa maistuvat ateriat, – astut aina valmiiseen pöytään. Täysihoitomme sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan.

 

ETEENPÄIN VIEVIÄ ELÄMYSMUISTOJA JA KOKEMUKSIA

Voit valita ohjelmasisältösi tarjouspyyntökomakkeessa, vaihtoehtoina köysitoiminnasta kallioilla järviluonnon kokemuksiin, yhteisöllisyyttä vahvistavaa toiminnallisuutta, retkiä Saimaalla tai suomalaisen eräperinteen ja luontotoiminnan perusteita. Sadepäivän vaihtoehtoisena ohjelmana on koettava Sodan ja rauhan keskus Muisti ja Saimaa Stadium.

MUISTI

Sodan ja rauhan keskus Muisti on tiedekeskus, joka kertoo sodan vaikutuksista ihmisiin ja yhteiskuntaan. Viimeisintä teknologiaa käyttävät näyttelyt vievät sinut sodan kokemuksiin. Muistin toiminta perustuu humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä tehtyyn kotimaiseen ja kansainväliseen sodan tutkimukseen.

Puolustusvoimien Päämaja on sijainnut Mikkelissä kaikkien itsenäisyyden ajan sotien ajan. Päämajamuseo perustettiin 1970-luvun alussa ja laajennettiin 2001. Päämajamuseo ja Muisti muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joiden näyttelyt käsittelevät sodan ja rauhan teemoja sekä sotaa ilmiönä.

Muisti kertoo sodasta edistääkseen rauhaa. Muisti on niille, joita sodan historia kiinnostaa, ja erityisesti niille, joita se ei kiinnosta.

 


Leirikouluohjelman sisältövaihtoehtoja tarjouspyyntölomakkeessa. Esitä lisäohjelmasisältöjä, tavoitteemme on toteuttaa toiveesi.

 

 

 

Talvileirikoulu

  • Alppihiihdon perusteiden opetus ja harrastajan taitojen harjaannuttaminen viereisillä rinteillä, Tornimäellä (lisämaksullinen ohjelma: välineet ja hissilippu)
  • Lumimajoitteiden rakentaminen (säävaraus)
  • Lumikenkäily
  • Jääpelit

 

Räätälöidään yhdessä leirikouluelämys. Ota meihin yhteyttä ja rakennetaan ryhmällenne oma leirikoulupaketti.

Sähköinen tarjouspyyntölomake

Hinnat

Leirikoulun osallistujamäärä min. 15 hlöä. 15 oppilasta kohden yksi opettaja/valvoja veloituksetta.

Kaksi (2) yötä

108 €/hlö (sisältää ruokailut, majoituksen, ohjattua ohjelmaa väh. 15 oppituntia)

 

Kolme (3) yötä

156 €/hlö (sisältää ruokailut, majoituksen, ohjattua ohjelmaa väh. 20 oppituntia)

 

Neljä (4) yötä

196 €/hlö (sisältää ruokailut, majoituksen, ohjattua ohjelmaa väh. 25 oppituntia)


Hintaan sisältyy

  • Leirimajoitus 2-3 hengen huoneissa (yhteiset WC:t ja suihkut käytävällä)
  • Liinavaatteet ja pyyhe
  • Täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen & iltapala)
  • Rantasaunan vapaa käyttö
  • Iltanuotio (tikkupulla/makkarat)
  • Ohjattua toimintaa

Sähköinen tarjouspyyntö:

Lomakkeeseen.

TIEDUSTELUT:

Soili Lindström
040 357 3027
soili.lindstrom(at)sno.fi
tai
Palvelupäällikkö, myyntipalvelu
Laura Hattukangas
palvelukeskus(at)sno.fi, laura.hattukangas(at)sno.fi
040 357 7735
tai
jukka.tammisuo(a)sno.fi