Etelä-Savon Urheiluakatemia

Suomen Nuoriso-opistossa kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa opiskeleva voi osallistua Etelä-Savon Urheiluakatemian harjoituksiin opintojen aikana. Harjoittelu tapahtuu oman lajivalmentajan johdolla tiistai- ja torstaiaamuisin.

Etelä-Savon Urheiluakatemian toimintojen tarkoituksena on järjestää ja ylläpitää Etelä-Savon alueella olevien paikkakuntien oppilaitoksissa ja kouluissa opiskelevien kansalliseen tai kansainväliseen menestykseen pyrkivien urheilijoiden menestysmahdollisuuksia.

Etelä-Savon urheiluakatemia järjestää opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja laadukkaita harjoittelu-, valmennus- ja asiantuntijatoimintoja sekä auttaa oppilaitoksissa opiskelevia urheilijoita yhdistämään opiskelu ja valmentautuminen kokonaisvaltaisesti. Lisäksi tarkoituksena on vahvistaa edellä mainituin toimin Etelä-Savon maakunnan vetovoimaisuutta nuorten parissa.

Urheiluakatemiaan hakeminen

Opiskelija hakee urheiluakatemian valmennusryhmiin oppilaitokseen hakemisen ohella. Lisätietoja hakuun saat Etelä-Savon Urheiluakatemian kotisivujen kautta.