Paukkula – elävä ja avoin hyvinvointi- ja kulttuurikampus

Kampusalueella viihtyvät ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden lisäksi lukuvuoden kestävillä kansanopistolinjoilla opiskelevat sekä erilaisille lyhytkursseille osallistuvat kurssilaiset. Osaamisen kehittämiskeskiössä ovat ammatillisen koulutuksen nuoriso- ja yhteisöohjaus sekä lastenohjaus, sekä vapaan sivistystyön koulutuksissa liikunnanohjaus ja teatteritaide.

Paukkulan lukuvuoden pitkinälinjoina ovat liikunnanohjauksen peruskurssi ja näyttämölinja, joissa kehitetään tavoitteena olevaa osaamista. Kansanopistolinjat ovat tehokas tie tavoitteelliseen välivuoteen, hakea suuntaa elämälleen ja valmistautua pääsykokeita varten.

Lisäksi Paukkulassa järjestetään jatkuvan oppimisen periaatteen pohjalta tavoitteellisia ja virkistäviä lyhytkursseja. Lyhytkurssit sijoittuvat pääosin viikonloppuihin ja kurssien hintaan kuuluu ruokailut. Paukkulan puistomaisella kampusalueella on myös mahdollista ja suotavaa majoittua. Sinä voit siis keskittyä ainoastaan oppimiseen!

Paukkulan kampus sijaitsee Mikkelin keskustan läheisyydessä (Paukkulantie 22), kävelymatkan päässä matkakeskuksesta. Oman auton saa maksuttomasti parkkiin koko viikonlopuksi kampusalueelle, majoitus- ja koulutustilojen välittömään läheisyyteen.

Opintolinjojen sekä lyhytkurssien tavoitteena on edistää ihmisten monipuolista kehittymistä ja hyvinvointia. Kansanopistona korostamme kurssitoiminnassa omaehtoista oppimista, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kehittämis- ja koulutussuunnittelija
Joel Niemi
040 748 5466
joel.niemi(at)sno.fi