Paukkula – elävä ja avoin kulttuurikampus

Kampusalueella viihtyvät ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden lisäksi lukuvuoden kestävillä kansanopistolinjoilla opiskelevat sekä erilaisille lyhytkursseille osallistuvat kurssilaiset. Kurssitoimintamme keskiössä ovat ammatillisten aineiden nuorisotyön ja matkailun lisäksi liikunta, tanssi, hyvinvointi, kulttuuri sekä teatteri.

Paukkulan kansanopistolinjana on liikunnanohjauksen peruskurssi , jossa opiskellaan tavoitteellisesti ammattitaitoisten opettajien avulla. Kansanopistolinja ovat erinomainen tapa viettää tavoitteellista välivuotta, hakea suuntaa elämälleen ja harjoitella vaikeita pääsykokeita varten.

Lisäksi Paukkulassa järjestetään elinikäisen oppimisen periaatteen pohjalta tavoitteellisia ja virkistäviä lyhytkursseja. Lyhytkurssit sijoittuvat pääosin viikonloppuihin ja kurssien hintaan kuuluu ruokailut. Paukkulan puistomaisella kampusalueella on myös mahdollista ja suotavaa majoittua. Sinä voit siis keskittyä ainoastaan oppimiseen!

Paukkulan kampus sijaitsee Mikkelin keskustan läheisyydessä (Paukkulantie 22), kävelymatkan päässä matkakeskuksesta. Oman auton saa maksuttomasti parkkiin koko viikonlopuksi kampusalueelle, majoitus- ja koulutustilojen välittömään läheisyyteen.

Opintolinjojen sekä lyhytkurssien tavoitteena on edistää ihmisten monipuolista kehittymistä ja hyvinvointia. Kansanopistona korostamme kurssitoiminnassa omaehtoista oppimista, yhteisöllisyyttä ja osallisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kehittämis- ja koulutussuunnittelija
Joel Niemi
040 748 5466
joel.niemi(at)sno.fi