Järjestämme erilaisia lyhytkursseja ympäri vuoden sekä viikolla että viikonloppuisin.

Kaikille avoimien kurssien lisäksi toteutamme ala-asteikäisille leirejä koulujen lomien aikana. Kurssien aikana tarjoamme aina myös ruokailu- ja majoitusmahdollisuutta.

Kunnon puitteet ikimuistoiselle leirikoululle

Kesäsuunnitelmissa leirikoulu? Ota pikimmiten yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinun ryhmällesi parhaiten sopiva kokonaisuus.
VARAUKSET JA TIEDUSTELUT

Opistolla on erinomaiset puitteet monipuoliselle koulutus- ja leiritoiminnalle. Opiston kampusalue, joka koostuu useista rakennuksista, sijaitsee vain n. 1 km päässä Mikkelin keskustasta. Lisäksi opistolla on Saimaan rannalla kaksi leirikeskusta.

Järjestämme kurssitoimintaa mielellämme myös yhteistyössä eri tahojen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun näköisesi lyhytkurssi!

Yhteistyö Suomen Nuorisoseurojen kanssa

Taustajärjestön edustajat huomioidaan kurssimaksuissa – nuorisoseurojen jäsenten majoitus (2 hh) sisältyy kurssimaksun hintaan! Välitäthän siis tietoa koulutuksista edelleen jäsenistöllenne.

Yleiset kurssiehdot

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Tämän jälkeen perimme peruutuskulua 30 euroa.

Mikäli kurssipaikka perutaan 7 päivää ennen kurssin alkamista tai myöhemmin, perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Sairastumistapauksessa ota yhteyttä Suomen Nuoriso-opistolle. Kurssimaksua ei peritä, mikäli osallistuja toimittaa lääkärintodistuksen.