SINULLE, JONKA TULEVAISUUS LIITTYY LIIKUNTAAN

Onko uuden suunnan löytäminen sinulle ajankohtaista? Seuraava Liikunnanohjauksen peruskurssi järjestetään 29.8.2022 – 26.5.2023. Kehitä osaamista 8 kk liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen parissa huippuluokan oppimisympäristöissä

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Liikunnanohjaajakoulutus tarjoaa enemmän kuin kukaan uskaltaisi pyytää. Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) on intensiivinen osaamisen kehittämisen polku liikunnanohjauksen ja liikuntapalvelujen tuottamisen alalle. Koulutuskokonaisuus on tiivis ja tehokas preppaus terveys-, liikunta- ja kasvatusalan pääsykokeisiin. Kokonaisvaltainen itsensä kehittäminen hyvinvointi- ja liikunta-alan osaajaksi on nyt mahdollista yhden lukuvuoden aikana. Opetus painottuu hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, – valmentava personal trainer -työote toimii kantavana näkökulmana koko lukuvuoden ajan. LOP on tunnettu tuloksellisuudestaan: koulutuksen suorittaneet pääsevät erittäin korkealla prosentilla hakemaansa jatkokoulutukseen ja sijoittuvat mieleiseensä työpaikkaan terveys-, liikunta- ja kasvatusaloilla.

Suosituimmat alat, joihin opiskelijamme hakevat jatko-opintoihin ovat sosionomin, yhteisöpedagogin sekä erityisesti fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan korkeakoulututkintoon johtavat koulutukset. Olemme liittoutuneet tiiviiseen yhteistyöhön XAMK:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. Lukuvuoden koulutuksesta 20 opintopistettä tunnustetaan l. hyväksiluetaan suoraan AMK -opintoihin kaikissa suomalaisissa ammattikorkeakouluissa. Koulutus on tilaisuus ottaa askel huomisen puolesta.

 

HAKU LIIKUNNANOHJAUKSEN PERUSKURSSILLE ON KÄYNNISSÄ 29.7.2022 ASTI. Lukuvuosi 2022 – 2023 alkaa 29.8.2022 ja päättyy 26.5.2023 .

OPINTOMAKSU on 4 320 €/lukuvuosi eli  480 €/kk. Maksu sisältää:

  • opetuksen
  • opiskelumateriaalit ja -välineet
  • aamiaisen (ti-pe)
  • lounaan (ma-pe)
  • päivällisen (ma-to)
  • asuntolapaikan koko lukuvuoden ajalle
  • kampuksen harrastustilojen käytön
  • kaikki lisenssimaksut
  • Levi/Ylläs -hissiliput, välinevuokrat, matkat, ruokailut, jne.
  • Paukkulassa on mahdollisuus majoittua myös viikonloppuisin, viikonloppumajoitus sisältyy myös opintomaksuun.

Opintomaksun voi suorittaa joustavasti korottomissa erissä, henkilökohtaisella maksusuunnitelmalla.

Kurssi on KELA:n  opintotukikelpoinen, minkä lisäksi asuntolassa asumiseen voi hakea yleistä asumistukea.

OPINTOSETELIAVUSTUS

Myöntämiskriteerien täyttyessä, voit hakea opintojesi suorittamisen tueksi opintoseteliavustusta. Opintoseteliavustuksen tarkoitus on auttaa tasapuolista koulutukseen pääsyä. Opintoseteliavustuksella tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat työttömät, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat ja peruskoulun päättäneet nuoret.

Ryhmät, joiden kouluttautumista opintoseteleillä voidaan tukea:

Maahanmuuttajat, joilla on kotikuntalaissa (201/1994) tarkoitettu kotikunta Suomessa. Turvapaikanhakijat eivät kuulu tähän ryhmään.
Työttömät, jotka ovat kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömyysajan vähimmäisaika on 1 kuukausi. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkäksi ajaksi lomautetut henkilöt.
Henkilöt, joilla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta.
Henkilöt, joilla on oppimisvaikeuksia
. Lähtökohtana on henkilön oma kokemus oppimisvaikeuksista.
Peruskoulun päättäneet nuoret (alle 25-vuotiaat), joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa.
Seniorit, jotka ovat 63 vuotta täyttäneitä.
Eläkettä saavat henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä.

 

Kilpa- ja huippu-urheilijat

Tämä koulutus sopii sinulle – ajatus välillä pois lajista – kilpaurheile ja kehitä samalla osaamistasi.

Urheiluakatemian ja seuran harjoitusajankohdat sekä kilpailu- tai pelimatkat huomioidaan koulutuksen toteutuksessa.

Olet parin klikkauksen päässä elämäsi parhaasta ratkaisusta! Opiskelun aloituspaikat täytetään hakujärjestyksessä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu nyt.

Lisätietoja antaa:

Jukka Tammisuo, rehtori

jukka.tammisuo(at)sno.fi

0500 659 309