Ota varaslähtö liikunta-alalle

Seuraava Liikunnanohjauksen peruskurssi: 16.8.2021 – 27.5.2022. Kehitä osaamista seuraavat 8 kk liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen parissa huippuluokan oppimisympäristöissä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu nyt!

Opi itsesi elämässä eteenpäin. Lär dig framåt i livet. Learn yourself forward in life.

Opiskelijalle tämä koulutus tarjoaa enemmän kuin hän uskaltaa pyytää. Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) on intensiivinen osaamisen kehittämisen polku liikunnanohjauksen ja liikuntapalvelujen tuottamisen alalle. Koulutuskokonaisuus on tiivis ja tehokas preppaus terveys-, liikunta- ja kasvatusalan pääsykokeisiin. Kokonaisvaltainen itsensä kehittäminen hyvinvointi- ja liikunta-alan osaajaksi on nyt mahdollista. Opetus painottuu hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, – valmentava personal trainer -työote toimii kantavana näkökulmana koko lukuvuoden ajan. LOP on tunnettu tuloksellisuudestaan: koulutuksen suorittaneet pääsevät erittäin korkealla prosentilla hakemaansa jatkokoulutukseen ja sijoittuvat mieleiseensä työpaikkaan terveys-, liikunta- ja kasvatusaloille.

Suosituimmat alat, joihin opiskelijamme hakevat jatko-opintoihin, ovat sosionomin, yhteisöpedagogin sekä erityisesti fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan korkeakoulututkintoon johtavat koulutukset. Olemme liittoutuneet tiiviiseen yhteistyöhön XAMK:n, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. Lukuvuoden koulutuksesta 20-25 opintopistettä tunnustetaan l. hyväksiluetaan suoraan AMK -opintoihin. Liikunnanohjauksen peruskurssi on tilaisuus ottaa askel huomisen puolesta.

 

HAKU LIIKUNNANOHJAUKSEN PERUSKURSSILLE ON KÄYNNISSÄ 29.7.2021 ASTI. Lukuvuosi 2021 – 2022 alkaa 16.8.2021 ja päättyy 27.5.2022.

OPINTOMAKSU on 4 320 €/lukuvuosi eli  540 €/kk. Maksu sisältää:

 • opetuksen
 • opiskelumateriaalit
 • aamiaisen (ti-pe)
 • lounaan (ma-pe)
 • päivällisen (ma-to)
 • asuntolapaikan koko lukuvuoden ajalle
 • kampuksen harrastustilojen käytön
 • kaikki lisenssimaksut
 • Levi/Ylläs -hissiliput, välinevuokrat, matkat, ruokailut, jne.
 • Paukkulassa on mahdollisuus majoittua myös viikonloppuisin, viikonloppumajoitus sisältyy myös opintomaksuun.

Opintomaksun voi suorittaa joustavasti korottomissa erissä henkilökohtaisella maksusuunnitelmalla.

Kurssi on KELA:n  opintotukikelpoinen, minkä lisäksi asuntolassa asumiseen voi hakea yleistä asumistukea.

OPINTOSETELIAVUSTUS

Myöntämiskriteerien täyttyessä, voit hakea opintojesi suorittamisen tueksi opintoseteliavustusta. Opintoseteliavustuksen tarkoitus on auttaa tasapuolista koulutukseen pääsyä. Opintoseteliavustuksella tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat työttömät, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat ja peruskoulun päättäneet nuoret.

Tässä yhteydessä:

Työttömillä tarkoitetaan henkilöitä, jotka ovat ilman työtä ja kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkähköksi ajaksi lomautetut henkilöt.
Alhaisen pohjakoulutuksen henkilöillä tarkoitetaan henkilöitä, joilla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta.
Peruskoulun päättäneillä nuorilla tarkoitetaan alle 20-vuotiaita nuoria, joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa, sekä kaikkia alle 25-vuotiaita koulutustakuun piirissä olevia nuoria.

Opintoseteliavustus on tyypillisesti n. 700-900 €.

 

Kilpa- ja huippu-urheilijat

Tämä koulutus sopii sinulle – ajatus välillä pois lajista – kilpaurheile ja kehitä samalla osaamistasi tulevaisuuden varalle.

 • Urheiluakatemian ja seuran harjoitusajankohdat sekä kilpailu- tai pelimatkat huomioidaan koulutuksen toteutuksessa.

Olet parin klikkauksen päässä elämäsi parhaasta ratkaisusta! Opiskelun aloituspaikat täytetään hakujärjestyksessä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu nyt!

Lisätietoja antaa:

Jukka Tammisuo, rehtori
0500 659 309
tavoitat parhaiten sähköpostilla:
jukka.tammisuo(at)sno.fi