Juhlat, leirikoulut, virkistyspäivät ja kokoukset – luonnonkaunis Riuttala palvelee

 

 

Viihdy veden äärellä

 

Tapahtumat riuttalassa

Luonnon rauhassa, veden ympäröimänä sijaitseva Riuttala on klassinen ympäristö järjestää hää- ja perhejuhlia luonnonkauniin ja rauhallisen sijaintinsa vuoksi. Riuttala on aina varatun tapahtuman yksityiskäytössä. Riuttalan juhlasalissa on tilaa juhliin ja ruokailuihin jopa 110 henkilölle. Catering-palvelut tulevat kokonaisuudessan Riuttalasta, palvelujen hinta muodostuu valitsemanne menun mukaan. Riuttalassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten voit itse tuoda mieleisesi ruokajuomatarjoilun mukanasi. Majoitusta Riuttalassa on 45 hengelle. Asiakasryhmän minimikoko on 20 henkilöä.

Lisäksi Riuttalassa voidaan järjestää myös seminaareja, virkistyspäiviä ja leirikouluja.

Tästä voit lukea lisätietoja Riuttalan toimintatavoista juhlia järjestettäessä ja muuta lisätietoa saa kysymällä. Yhteystiedot lisätietojen kyselyyn löytyvät tämän sivun alaosasta.

Varaa juhlat Riuttalasta jo tänään!

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Seminaarit, virkistyspäivät ja leirikoulut

Riuttalassa järjestetään myös seminaareja, virkistyspäiviä ja leirikouluja. Leirikouluille vesi-, metsä- ja kallioympäristöt mahdollistavat monipuoliset luontoliikunnalliset ja yhteisön voimaa kehittävät leiriohjelmat. Matkaa Mikkelistä on vain kahdeksan kilometriä Anttolan suuntaan. Talvileirikoulu toteutetaan yhteistyössä Tornimäen laskettelukeskuksen kanssa. Tornimäki on hyvän tuulen ja täyden palvelun laskettelukeskus. Suomen hiihdonopettajakoulutuksen saaneet ohjaajat takaavat alppihiihdon, telemarkin, lumilautailun, maastohiihdon ja soveltavan alppihiihdon opetuksen laadukkuuden. Tornimäen upeasti hoidetut rinteet, street sekä Lumme -Lastenmaa pulkkamäkineen tarjoavat leirikoululaisille loistavat olosuhteet iloisen laskuviikon viettoon.

Hinnasto

Majoitus
Ilman aamupalaa 30 €/hlö/yö
Aamupalan kanssa 40 €/hlö/yö
Hinta sis. liinavaatteet ja pyyhkeen.

Ruokasali catering-palvelujen yhteydessä
Tilavuokra 100 €/pv
Viikonloppu pe-su 400 €

Rantasauna 150 €
Majoituksen ja juhlien yhteydessä 70 €
Hinnat eivät sisällä pyyhkeitä. Pyyhevuokra 2 €/kpl

Menut
Tiedustelut keittiöpäällikkö Soili Lindström, soili.lindstrom(at)sno.fi, 040 357 3027

 

 

 

Riuttala somessa

Facebook      Instagram

Ajo-ohje Riuttalaan

Karttalinkki

Osoite
Riuttalantie 12
50100 MIKKELI

Tiedustelut

Keittiöpäällikkö
Soili Lindström
040 357 3027
soili.lindstrom(at)sno.fi