Kuka minä olen? -koulutus 21.-22.9.2024

“Kuka minä olen?” -kurssi avaa oven itsetuntemukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen! Mitä ovat mielen rakenne, egon haasteet, henkiset voimavarat? Haluatko ymmärtää itseäsi syvemmin ja löytää omat vahvuutesi?

Itsetuntemus on opiskeluprosessi, jonka avulla kehitämme mielemme voimaa selvitäksemme elämän kiireissä ja haasteissa. Aloita matkasi kohti parempaa itsetuntemusta ja itsevarmuutta!

Kuka minä olen -kurssi sisältää meditaatioharjoituksia, jotka tuovat teorian käytäntöön.

Koulutusaika: la-su 21.-22.9.2024

Koulutuspaikka: Suomen Nuoriso-opisto, Paukkulantie 22, 50170 MIKKELI.

Kurssin kouluttajana toimii: Anna Tiusanen, KM, opettaja, Bk Brahma Kumaris

KOULUTUS ON OSALLISTUJILLE MAKSUTON.

Kurssin aikataulu:

lauantai klo 10.00–15.30

sunnuntai klo 10.00-15.00

Koulutuksessa ei ole ruokailuja. Osallistujat voivat ottaa mukaan omat eväät ja säilyttää niitä jääkaapissa.

Majoitus:

Kurssin aikana on mahdollista majoittua Suomen Nuoriso-opiston asuntolassa vapaiden huoneiden puitteissa. Huoneissa on wc/suihku, liinavaatteet ja pyyhe, mutta ei kylpyhuonetarvikkeita. Majoittuminen tapahtuu omatoimisesti ja maksu laskutetaan.

Kahden hengen huone: 35 €/hlö/yö
Yhden hengen huone: 50 €/hlö/yö

Vahvistamme majoitusvarauksen erikseen sähköpostilla.

Kurssilla käytetty materiaali on Brahma Kumariksen tuottamaa ja organisoimaa.

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen henkinen liike, joka on omistautunut sekä henkilökohtaisen transformaation (sisäinen muutos), että maailman uudistamisen tehtävälle. Brahma Kumaris on perustettu Intiassa 1937, josta se on levinnyt yli 110 maahan, kaikkiin maanosiin. Brahma Kumaris on vaikuttanut laajasti monilla sektoreilla kansainvälisenä kansalaisjärjestönä, mm. YK:ssa. Kuitenkin heidän todellinen päämääränsä on auttaa yksilöitä muuttamaan materiaalinen maailmankatsomus henkiseksi. Brahma Kumaris tukee syvällistä, yhteistä tietoisuutta rauhasta, sekä jokaisen sielun arvokkuuden kehittämistä.

Ilmoittautuminen: Kurssille ilmoittaudutaan alla olevalla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella 9.9.2024 mennessä. Kurssin maksimihenkilömäärä on 30 osallistujaa. Koulutuksen toteutuminen varmistuu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.