PERHEPÄIVÄHOITAJAT:

Paukkula tarjoaa mahdollisuutta päivittää työsi ohessa perhepäivähoitajan ammattitutkinto kelpoiseksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin. Suorittamalla kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan toteuttaminen tutkinnon osan, saa kelpoisuuden varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään. Opinnot voi aloittaa juuri silloin, kun se opiskelijalle parhaiten sopii.

TUTKINTOON HAKEMINEN

Täytä hakemus nyt!
Pääset hakulomakkeeseen tästä

Haun jälkeen kutsumme hakijan haastatteluun. Opinnot voi aloittaa joustavasti opiskelijalle sopivana ajankohtana. Opintoja suoritetaan monipuolisissa oppimisympäristöissä yhdistellen oppilaitoksessa tapahtuvia lähiopetuspäiviä, työelämässä oppimista ja itsenäistä opiskelua. Tutkinnonosa vaatii työskentelyä myös päiväkotiympäristössä.

VARHAISKASVATUKSEN PEDAGOGISEN TOIMINNAN TOTEUTTAMINEN (30 osp)

Perhepäivähoitajan kelpoisuus varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäviin:

”Perhepäivähoitajan ammattitutkinnon tai vastaavan osaamisen tuottavan kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut henkilö on kelpoinen varhaiskasvatuslain 28 §:ssä tarkoitettuun varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään suoritettuaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta varhaiskasvatuksen pedagogisen toiminnan osaamista tuottavan tutkinnon osan.” (VNA §4)

Tutkinnonosan sisältö:

Katso:tutkinnon perusteet

Koulutus on maksuton.

Lisätiedot:

Vararehtori
Janne Wilkman
janne.wilkman(at)sno.fi
044 416 2416