OPISKELE LUKUVUOSI LIIKUNTAA

Onko uuden suunnan löytäminen sinulle ajankohtaista? Kehitä osaamista 8 kk liikunnan ja hyvinvoinnin edistämisen parissa huippuluokan oppimisympäristöissä

Opi itsesi elämässä eteenpäin

Liikunnanohjaajakoulutus tarjoaa enemmän kuin kukaan uskaltaisi pyytää. Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOP) on intensiivinen osaamisen kehittämisen polku liikunnanohjauksen ja liikuntapalvelujen tuottamisen alalle. Koulutuskokonaisuus on tiivis ja tehokas preppaus terveys-, liikunta- ja kasvatusalan pääsykokeisiin. Kokonaisvaltainen itsensä kehittäminen hyvinvointi- ja liikunta-alan osaajaksi on nyt mahdollista yhden lukuvuoden aikana. Opetus painottuu hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen, – valmentava personal trainer -työote toimii kantavana näkökulmana koko lukuvuoden ajan. LOP on tunnettu tuloksellisuudestaan: koulutuksen suorittaneet pääsevät erittäin korkealla prosentilla hakemaansa jatkokoulutukseen ja sijoittuvat mieleiseensä työpaikkaan terveys-, liikunta- ja kasvatusaloilla.

Suosituimmat alat, joihin opiskelijamme hakevat jatko-opintoihin ovat sosionomin, yhteisöpedagogin sekä erityisesti fysioterapeutin ja liikunnanohjaajan korkeakoulututkintoon johtavat koulutukset.

HAKU LIIKUNNANOHJAUKSEN PERUSKURSSILLE 

OPINTOMAKSU on 4 320 €/lukuvuosi eli  480 €/kk. Maksu sisältää:

  • opetuksen
  • opiskelumateriaalit ja -välineet
  • aamiaisen (ti-pe)
  • lounaan (ma-pe)
  • päivällisen (ma-to)
  • asuntolapaikan koko lukuvuoden ajalle
  • kampuksen harrastustilojen käytön
  • kaikki lisenssimaksut
  • Levi/Ylläs -hissiliput, välinevuokrat, matkat, ruokailut, jne.
  • Paukkulassa on mahdollisuus majoittua myös viikonloppuisin, viikonloppumajoitus sisältyy myös opintomaksuun.

Opintomaksun voi suorittaa joustavasti korottomissa erissä, henkilökohtaisella maksusuunnitelmalla.

Sinulla on mahdollisuus hakea opintojesi suorittamisen tueksi opintoseteliavustusta. Avustus on yleensä noin 500-1000 €:n luokkaa, riippuen vuosittaisesta hakijamäärästä.

Kurssi on KELA:n  opintotukikelpoinen, minkä lisäksi asuntolassa asumiseen voi hakea yleistä asumistukea.

OPINTOSETELIAVUSTUS

Myöntämiskriteerien täyttyessä, voit hakea opintojesi suorittamisen tueksi opintoseteliavustusta. Opintoseteliavustuksen tarkoitus on auttaa tasapuolista koulutukseen pääsyä. Opintoseteliavustuksella tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat työttömät, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat ja peruskoulun päättäneet nuoret.

Ryhmät, joiden kouluttautumista opintoseteleillä voidaan tukea:

Maahanmuuttajat, joilla on kotikuntalaissa (201/1994) tarkoitettu kotikunta Suomessa. Turvapaikanhakijat eivät kuulu tähän ryhmään.
Työttömät, jotka ovat kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömyysajan vähimmäisaika on 1 kuukausi. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkäksi ajaksi lomautetut henkilöt.
Henkilöt, joilla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta.
Henkilöt, joilla on oppimisvaikeuksia
. Lähtökohtana on henkilön oma kokemus oppimisvaikeuksista.
Peruskoulun päättäneet nuoret (alle 25-vuotiaat), joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa.
Seniorit, jotka ovat 63 vuotta täyttäneitä.
Eläkettä saavat henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä.

 

Olet parin klikkauksen päässä elämäsi parhaasta ratkaisusta! Opiskelun aloituspaikat täytetään hakujärjestyksessä. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu nyt.

Lisätietoja antaa:

Jukka Tammisuo, rehtori: jukka.tammisuo(at)sno.fi