TietoisuusTarot-kurssi
– tienä
itsetuntemukseen ja tasapainoiseen elämään
3.-4.2.2024

Tämän kurssin tarkoituksena on oppia käyttämään Tarot-kortteja itsetuntemuksen syventäjänä. Kaikki viisaus mikä on, on saavutettavissa vain oman oivalluksen kautta. Kuten kaikilla itsetuntemuksen välineillä, myös Tarot-korteilla meillä on mahdollisuus ammentaa sisäinen viisautemme oman päivätajuntamme ulottuviin. Näin saamme yhteyden salattuun, viisaaseen ja objektiiviseen puoleen itsessämme kuten myös alitajuntaamme. Tämä antaa meille mahdollisuuden tietoisesti vaikuttaa itseemme ja sitä kautta elämämme kulkuun. Kurssilla tutustumme tarotien maailmaan ja harjoittelemme korttien käyttöä käytännössä. 

Kurssilla opit tuntemaan tarot-kortti järjestelmän:

– opit tekemään tulkintoja ja käyttämään tarot-kortteja itsesi ja elämäsi syvällisempään ymmärtämiseen.

– saat yhteyden intuitioon ja opit ammentamaan sisäistä viisauttasi päivätajuntasi ulottuviin Tarot-kortteja apuna käyttäen.

– opit etsimään tietoisesti mahdollisuuksia vaikuttaa Tarotien avulla itseesi ja sitä kautta elämäsi kulkuun. 

Kouluttaja käyttää kurssilla Aleister Crowleyn kortteja ja Gerd Ziegler Tarot- sielun peili kirjaa. Eivät ole kurssilla välttämättömät.

Kurssin kouluttajana toimii Tarja Arffman.

Olen Tarja Arffman, itseoppinut elämäntaidon ohjaaja ja suunnan näyttäjä itsensä oivaltamiseen. Olen itse löytänyt sisäisen rauhan ja ilon tietoisuustaidoilla. Se on vaatinut pitkällisen syvällisen itsetuntemustyön, jonka antia olen jakanut eteenpäin vuosien saatossa ympäri Suomea. Olen harjoittanut ja opettanut itsetuntemusta, meditaatiota ja läsnäolotaitoa yli 20 vuotta.

Tarot on ollut mukanani koko pitkän matkani ajan, vuodesta 2000 saakka ja olen perehtynyt niihin syvällisesti juuri itsetuntemuksen näkökulmasta. Olen käyttänyt Tarot-kortteja jo yli 20 kymmentä vuotta ja luomassa myös uutta TietoisuusTarot pakkaa. Olen tehnyt tuhansia tulkintoja ja opettanut korttien käyttöä vuosia, mutta yhä edelleen teen uusia oivalluksia niiden sisältämästä viisaudesta ja siitä, kuinka voimme hyödyntää Tarotia itsemme ja elämämme ymmärtämiseen. Tarot-kortit ovat hauska ja innostava tapa oppia elämästä ja itsestään. Jo ensimmäisillä tulkinta kerroilla ne antavat vihjeitä ja ohjausta. Ihaninta on, että niiden sisältämä symbolinen tieto on kuitenkin loputon ja voimme ammentaa viisautta aina vain syvemmiltä tasoilta, mitä enemmän Tarotien maailmaan perehdymme. Ne ovat kuin portaat, joiden avulla voi nousta Itsen ytimeen saakka.

Kursseilla sinulla on mahdollisuus astua kanssani Tarotien mielenkiintoiseen maailmaan!

Lämpimästi suositellen Tarja

 

Ajankohta: la-su 3.-4.2.2024

Koulutuspaikka: Suomen Nuoriso-opisto, Paukkulantie 22, 50170 MIKKELI

Kurssin ohjelma:

Lauantai 3.2.2024

Klo 10.00–10.30 Kurssin avaus ja tutustuminen

Klo 10.30–11.15 Alustusta: Mitä Tarot on? Miksi ja miten se toimii?

Klo 11.15–12.00 Tarot-kortti järjestelmän sisältö

Klo 12.00–13.00 Tulkintojen tekemisen perusteet

Klo 13.00–14.00 Elementit symbolismin perusta

Klo 14.00–15.00 Tulkinnan harjoittelua pareittain

Koulutuspäivän tauot sovitaan yhdessä kurssin aikana.

Sunnuntai 4.2.2024

Klo 10.00–10.30 Päivän avaus ja kysymyksiä eilisestä

Klo 10.30–11.15 Tulkintojen tekoa yhdessä

Klo 11.15–12.00 Mitä pienet salaisuudet kertovat meistä?

Klo 12.00–13.00 Tulkinnan harjoittelua pareittain

Klo 13.00–14.00 Mihin suuret salaisuudet osoittavat?

Klo 14.00–15.00 Mitä sain kurssilta palaute ja kurssin päätös

Koulutuspäivän tauot sovitaan yhdessä kurssin aikana.

Kouluttaja: Tarja Arffman

Hinta: 43 €/hlö, sisältäen kahden päivän koulutuksen.

Opintoseteliavustus: – 20% koulutuksen hinnasta

Myöntämiskriteerien täyttyessä, voit hakea koulutuksen suorittamisen tueksi opintoseteliavustusta. Opintoseteliavustuksen tarkoitus on auttaa tasapuolista koulutukseen pääsyä. Avustuksen avulla oppilaitos voi alentaa opintomaksuja opiskelijoilta, joiden kouluttautumista halutaan edistää. Tukea voidaan myöntää seuraavasti:

  • Maahanmuuttajat, joilla on kotikuntalaissa (201/1994) tarkoitettu kotikunta Suomessa. Turvapaikanhakijat eivät kuulu tähän ryhmään.
  • Työttömät, jotka ovat kokopäivätyöhön käytettävissä tai jotka odottavat sovitun työn alkamista. Työttömiksi voidaan myös lukea pitkäksi ajaksi lomautetut henkilöt.
  • Henkilöt, joilla ei ole perusopetuksen jälkeistä koulutusta.
  • Henkilöt, joilla on oppimisvaikeuksia. Lähtökohtana on henkilön oma kokemus oppimisvaikeuksista.
  • Peruskoulun päättäneet nuoret (alle 25-vuotiaat), joilla ei ole jatkokoulutuspaikkaa.
  • Seniorit, jotka ovat 63 vuotta täyttäneitä.
  • Eläkettä saavat henkilöt, jotka eivät ole ansiotyössä.

Mikäli jokin myöntämisehdoista täyttyy, lähetä ETUKÄTEEN todistus oikeudestasi avustukseen joko sähköpostilla, kirjepostilla tai lähettämällä kuvan viestillä sen jälkeen, kun kurssin toteutuminen varmistuu.

Ilmoittautuminen: Koulutus on täynnä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova, jonka voi perua veloituksetta 14 vrk ennen kurssin alkamista. Sen jälkeen peruutuskulu on 30 €. Jos peruutus tehdään 7 päivää ennen kurssin alkamista, perimme kurssimaksun kokonaan. Ilmoittautumalla hyväksyt peruutusehdot.