Haku Teatterilinjalle on nyt käynnissä. Hakuikkuna on 6.3.-25.8.2023, jolloin haetaan lukuvuodelle 2023-2024. Opetus alkaa maanantaina 4.9.2023.

Hakuprosessi koostuu kolmesta osasta:

1 Hakulomake
2 Ennakkotehtävä
3 Haastattelu

 

1 Hakulomake

Hakulomakkeelle pääset tästä.

 

2 Ennakkotehtävä

Video: Valmista soolo, jonka kuvaat kameralla. Valitse toinen alla olevista teksteistä ja tee siitä oma tulkintasi videolle. Max. pituus 60 sekuntia.

Teksti 1:

Mä oon viime aikoina alkanu miettii et ehkä ois kuitenki parasta vaan sanoo sille. Koska mä en enää jaksa. Tai siis kestä.
Ei tässä oo enää mitään järkeä.
Nytkin mä vaan tässä…
3 sipulia.
Paprikat.
Mausta oman maun mukaan.
Mun maku on muuttunu.
Lisää haluamasi proteiini.
Viime kesänä mä sen tajusin. Se katto mua sillein eri tavalla ku enne. Siinä oli jotain outoa säälin ja kuvotuksen sekotusta.
Mä katoin auringonlaskua ja uitin mun varpaita vedessä. Edessä, oli hetken aikaa koko mun menneisyys, mut halusin kattoa kohti tulevaa.
Tomaattimurskaa.
Mä unohin tomaattimurskan.
Nyt se tulee.

Teksti 2:

He istuivat tapansa mukaan kyljet vastakkain linja-auton keskivaiheilla. Toinen seurasi vastaan tulevaa liikennettä, toinen seurasi toisen vastaan tulevaa liikennettä seuraavaa katsetta. He tekivät näin aina tiistaisin, mutta jostain syystä eivät muulloin. Minä tapasin ajatella, että he olivat matkalla uimahalliin, toinen uimaan toinen kylpemään.

Silloin tällöin toinen katsahti toiseen ja lausui kovaan ääneen, niin kovaan, että koko linja-auto kuuli: ”Minä olen alkanut harkita keskiviikkoa.”

Toinen vastasi tapansa mukaan: ”Äläpäs höpsittele.”

Sitten he katsoivat taas omia suuntiaan ja minä poistuin tavanomaisella pysäkilläni.

———

Tehtävä palautetaan sähköpostilla Teatterilinjan vastuuopettajalle esko.korpelainen(at)sno.fi jakamalla linkki videoon.
Ennakkotehtävä palautetaan hakulomakkeen lähettämisen jälkeen ja ennen haastattelua.

 

3 Haastattelu

Hakijat haastatellaan etäyhteydellä. Hakijat saavat kutsun Microsoft Teams -alustalle. Kevään aikana hakeneet hakijat haastatellaan 12.–15.6,2023 ja kesän aikana hakeneet haastatellaan aikavälillä 15.–31.8,2023.

 


Lisätietoja koulutuksesta

Teatterilinjan vastuuopettaja
Esko Korpelainen
esko.korpelainen(at)sno.fi